Ugrás a tartalomra

Fuji

Hozzájárulva a magas minőségű gyártáshoz az ipar széles körében!

Fuji logó

Hozzájárulva a magas minőségű gyártáshoz az ipar széles körében!

A FUJI kezdetekben az úttörő egy-funkciós hidraulikus gépek fejlesztésében, gyártásában és eladásában jeleskedett.

Azóta több mint fél évszázada a FUJI gépek alapvető szerepet játszanak az ipari termelés támogatásában, ideértve az autógyártást Japánban és világon egyaránt.

CNC esztergák

A CNC esztergák kiterjedt sorozata támogatja az igények széles körét!

A FUJI széles gép választékát a nagy pontosság és a nagy sebességű termelés jellemzi. Az ügyfelek szigorú igényeinek kielégítése révén összegyűjtött sok éves tapasztalat felhasználásra került a gépek kialakítása során.

Rendszer megoldások

Optimális termékcsalád javaslatok segítik a vevőket tökéletesíteni a termelékenységet.

Azért, hogy a biztosítsa a magas precizitást, a FUJI speciális befogókat tervez és gyárt, melyek illeszkednek a munkadarabokhoz.

Szintén készítenek javaslatokat automata termékcsaládra, melyek figyelembe veszik nem csak a gép eszközöket, hanem különféle típusú robot- és szállítóegységeket, melyeket használnak a sorban.

Ez biztosítja a vevő számára a leggyorsabb, legpontosabb és költséghatékonyabb megoldást.

Moduláris felépítés (DLFN: „Dolphin”)

A moduláris felépítésű multifunkciós robotgépeknél minden egység egyszerre forgácsol, burkolaton belüli adagolórendszerrel szállítja a munkadarabokat a modulok között. A robotos automatizálásnak köszönhetően a FUJI szerszámgépei termelékeny és pontos megoldást jelentenek a gyártási feladatokra, a minőségre pedig a több, mint fél évszázados múlt jelent garanciát.

© 2018 M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.