Ugrás a tartalomra
 

Az IPAR 4.0

Napjainkban igen népszerű fogalmak, mint az Ipar 4.0 és az automatizálás megjelenik nálunk is. Hisz az igény, hogy erőforrások szabaduljanak fel, valamint egyszerűen és gyorsan tudjunk adatokat kinyerni a termelésről és ezeket integrálni egy vállalat irányítási rendszerbe, ma már nem ördögtől való gondolat! Az általunk képviselt márkák is ezeknek az elvárásoknak megfelelően fejlesztik folyamatosan termékeiket.

Az emberi erőforrás

És bár gépekkel foglalkozunk, de az egyik legnagyobb potenciál a munkatársakban rejlik.

„A munkatársak – hivatalosan: az emberi erőforrás – szerepe ma is felbecsülhetetlen, megkülönböztető versenyelőnyt jelent… Lehet fejlett technológiád, a legújabb trendeknek megfelelő gépparkod, az, hogy a vevő milyen benyomással van a cégről, nagy mértékben a kollégáktól: a hozzáállásuktól és a kommunikációjuktól függ, Ők az M+E „arcai”! Ezért cégünk kiemelt figyelmet fordít a Munkatársakra, a felkészítésüktől a megbecsülésükig!”

A legfontosabb mutatók

Az M+E 1997-es alapítása óta töretlen sikereket ér el a szerszámgép kereskedelem területén és mára már elsők közt tartják számon ezen a piacon. Ez az alapító tagok szerszámgép-gyártásban szerzett tapasztalatán túl a széles körű termék- és szolgáltatás-palettának, a képzett szakember bázisnak, valamint a stabil pénzügyi háttérnek köszönhető.

Természetesen ezt a sikert számos mutató támasztja alá:

100%

magyar tulajdon

32
alkalmazott
30
+ év szakmai tapasztalat
1275
+ eladott gép
520
+ elégedett ügyfél

A mutatók mellett elismerések is igazolják egy cég stabilitását.

Az M+E 2017-ben megkapta a Bisnode-tól az AAA (Tripla A) tanúsítványt, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik.

Kereskedelmi tanácsadás

Területi képviselő kollégáink a technológia részleggel egyeztetve a vevői és a gyártási igényeknek legteljesebb mértékben megfelelő, kielégítő, költséghatékony kulcsra-kész megoldásokat ajánlják.

Szerviz és technológia

Cégünk teljeskörű szervizszolgáltatást is biztosít vásárlói számára a felméréstől a beüzemelésen át a javításokig.

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. által képviselt márkák esetében a felkészült, több éves szakmai gyakorlattal és napra kész ismeretekkel rendelkező több mint 14 fős szervizcsapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére.

Alkatrész támogatás

Teljeskörű alkatrész-ellátást biztosítunk az általunk forgalmazott gépekhez!

Nagy értékű raktárkészletet tartunk főbb alkatrészekből és kopóalkatrészből egyaránt, melynek köszönhetően számos igényt azonnal ki tudunk szolgálni.

További alkatrészek biztosítását is vállaljuk rövid határidővel a gyártói raktárokkal együttműködve.

Rólunk mondták

ügyfeleink véleménye

© 2018 M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.